Sobre nosaltres

Hola amics!

Ara us explicarem com va tenir lloc la formació del nostre grup.

El consultor, en Jordi Ros, ens va proposar fer un debat sobre un treball en equip perquè exposarem els nostres punts de vista sobre les coses que no veiem correctes. Aquesta tasca va servir perquè cadascú veiérem les opinions de la resta dels companys de classe i ens férem una idea d’afinitats i incompatibilitats.

Després d’unes primeres intervencions al debat, el Josep va escriure al Xavier perquè li van agradar les seues opinions plantejades i així, van decidir fer grup. Com que calien dues persones més i el Josep va veure que a l‘aula hi era una excompanya d’un semestre passat, va llegir les seues intervencions i en agradar-li, també li va escriure un correu preguntant-li si en volia formar part. La resposta va ésser afirmativa; la Noemí ja era una més al grup i ara només faltava el darrer membre. Així, la Noemí va proposar dir-li-ho a una xica que li havia cridat la atenció; el Xavier i el Josep estaven conformes i aquesta li va escriure. Però, com que la data límit s’apropava i no rebíem contestació, vam decidir penjar un correu a l’aula on fèiem veure que necessitàvem un membre. Tot seguit, la Cristina va respondre i així va començar la nostra aventura en grup. Una aventura plena d’interrogants informàtics i alhora, plena d’il·lusions i ganes d’ajudar-se i treballar en equip per tal d’aprendre i també de superar amb èxit l’assignatura.

Aquestes són, per tant, les primeres paraules d’un viatge que ara mateix comencem a fer… i en un obrir i tancar d’ulls, aviat tindrem a prop la platja on ancorar el vaixell. Esperem siga un viatge agradable i enriquidor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s