Comiat

Hola amics i lectors!

Arribats ací hem de cloure aquesta etapa del nostre camí acadèmic i hem de fer certes valoracions, com en tot procés…

Propostes de millora: acabat el nostre projecte i finalitzant la darrera fase d’aquesta assignatura, hem comptat amb 4 companys que han valorat el nostre projecte i que ens han ajudat a veure certs aspectes que podríem millorar. Aquests companys eren l’Emilio Vargas, del grup Orgull i prejudici; la Meritxell Solé, de Lo Marge; el Pere Seda, d’Ensom5inc i darrerament la Marta Fons, d’Els Trobadors.

Tots ells ens han donat l’ennhorabona pel nostre treball, i com a punts en què han coincidit per a dir-nos que haguéssem pogut millorar el nostre projecte han estat, incloure sagetes que enllaçaren unes pàgines del projecte amb altres, incloure elements d’originalitat al nostre treball per tal que no semblés tant clàssic i incloure la citació de la informació en cada apartat segons el sistema (Autor, data).

A banda de les aportacions que ens han fet els companys, volem també fer autocrítica. El nostre gran punt feble ha sigut el seguiment de la planificació que vam proposar a l’inici de l’assignatura, doncs no hem respectat gaire el planning inicialment fixat. Per contra, el nostre gran punt fort ha sigut el bon rotllo, la flexibilitat i el treball sempre col·laboratiu que hem realitzat.

Empremta a la nostra vida professional i personal: Pel que fa a la nostra vida professional, aquesta assignatura ens ha ensenyat moltíssim a nivell de les noves tecnologies per a tots quatre. Tres de nosaltres ho aplicarem de calent a la nostra vida acadèmica, atès que encara tenim un llarg camí a fer per tal d’acabar els estudis que no fa res hem començat; la Cris, que ja és llicenciada en filologia catalana, de segur que també aplicarà a la seua vida professional tot i quant ha après al llarg d’aquests intensos 3 mesos. I pel que fa a la vida personal, crec que tots quatre ens enduguem un gran bagatge en el que és i com desenvolupar-nos en un treball grupal, asincrònic i a distància, amb els avantatges i desavantatges que aquesta mena de treball duu. Però, que per a nosaltres no han estat cap entrebanc insuperable i hem acabat amb un treball que ens sembla molt adient i del que ens sentim ben orgullosos.

Arribats ací ens acomiadem, no sense dir abans que hem passat d’ésser quatre desconeguts a ésser una família virtual, família que per a conèixer-nos definitivament en persona i gaudir d’uns bons moments merescuts, hem decidit de fer una quedada física on de segur que comentarem el camí fet i el camí que ens manca per fer. Segur que ens ho passarem genial!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s