Actitud digital cívica: E-civisme

La meva aportació al blog acaba amb aquesta entrada sobre l’actitud digital cívica.  Com deien els meus companys en entrades anteriors, hem tingut dos tipus d’actitud digital: una actitud digital individual i una actitud digital pública.

En general, crec que durant tota l’assignatura hem tingut una actitud digital cívica en els dos casos, però com és natural, hem hagut de vigilar molt més a l’hora de treballar en grup.

Per exemple, durant la PAC 3 i aquesta última PAC hem hagut de redactar el nostre projecte en un wiki i ens hem adonat que cada vegada que volíem modificar el contingut del wiki, ens havíem de fixar que no es modifiqués el que ja havíem guardat anteriorment. I, és clar, érem quatre persones fent canvis! És per això que el nostre company Josep va insistir tant que era important fer còpies de seguretat del wiki.

No hem entès gaire bé perquè es modificava el text quan fèiem canvis. Trobo que això no hauria de passar. I l’únic que hem pogut fer perquè això no succeís, ha sigut previsualitzar el text abans de guardar els canvis. Només així podíem comprovar que no ens carregàvem res del que ja teníem fet.

A banda d’això, entre tots hem intentat que els entrebancs no fessin  canviar la nostra actitud digital. Sempre que hi ha hagut algun problema, n’hem parlat a l’espai de debat per solucionar-lo.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Autoavaluació grup

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s