Planificació i gestió del projecte

Ja estem a punt d’acabar el nostre projecte. Ara rellegia l’última entrada: la de propostes de millora, on ens vam proposar dos objectius de cara aquesta nova PAC.

Us puc dir que hem complert el primer objectiu! El dia després de lliurar la PAC 3, ja ens vam posar en marxa: vam distribuir les tasques, vam planificar en quines dates havíem de finalitzar aquestes tasques i vam  proposar tenir-ho tot llest per al dia del lliurament. El que no podem saber encara és si ho tindrem acabat 24 h abans.

Aquesta última PAC és diferent de les altres perquè està dividida en dos parts: una part que es fa en grup  i una altra part que farem individualment. Nosaltres hem planificat la primera part, que hem de tenir enllestida abans del 4 de juny. Fins ara havíem tingut més temps per treballar, però aquesta vegada tot just tenim dues setmanes i això ha fet que fóssim més ràpids a l’hora de començar la PAC final. Ara bé, trobo que no anem malament de temps perquè els últims dies de la PAC 3 vam avançar molta feina i tenim el projecte quasi finalitzat.

Per acabar, si mirem enrere, veig que no hem sabut fer ús de les taules de planificació que vam proposar al principi. Suposo que és difícil seguir una planificació perquè sempre hi ha imprevistos que fan endarrerir la feina i ens ha sigut més fàcil planificar les tasques a principi de cada PAC.

No sabria dir-vos si hem millorat en aquest aspecte de planificació i gestió del projecte, el que sí que sé és que el meu grup treballa moltíssim.

Anuncis

3 comentaris

Filed under Autoavaluació grup

3 responses to “Planificació i gestió del projecte

 1. jbellvis2012

  Tens raó Cris, un dels objectius ha estat, en part, acomplit. Des de l’endemà de lliurar la pac 3 ens vàrem ficar a fer feina.

  Pel que dius de les taules de planificació, cal dir que som gent molt ocupada i que davant d’imprevistos que han afectat a la dinàmica del grup, crec que hem tingut que planificar les tasques sobre la marxa. I dit açò, crec que no ens ha anat malament. Ens hem entés prou bé.

  Fins ara!

 2. ntortras

  Ostres, quanta raó que teniu! Amb la feinada que va tenir la Cristina a fer els quadrants…que sàpigues que jo a cada PAC m’he grapat el quadrant corresponent a davant; un altre tema és que l’hàgim seguit!!
  Em sap molt greu haver-vos carregat de feina en aquesta última PAC i us agraeixo molt que hagueu estat al meu costat en aquestes setmanes difícils que he passat a nivell personal. Això sí que és un equip. Gràcies als 3, sou mooolt grans!!

 3. xsampietro

  Sí, realment cal millorar el tema del lliurament de les PAC, amb aquestes 24 hores d’antel.lació que ens vam fixar. Però el consultor ens dona una certa flexibilitat en els plaços d’entrega (fins ara) i això també ha fet que ens relaxéssim una mica en aquest sentit. Segurament en aquesta part final de l’asignatura aconseguirem el que ens ha mancat. I davant de tot, cal ser positius, i l fet que haguem treballat amb una certa desorganització ens ha entrenat la nostra capacitat d’adaptació al canvi. Companys, gracies per la vostra comprenssió.!! i Bona nit de nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s