Cerca i tractament d’informació

Per fer les cerques d’informació per la nostra wiki la font és evidentment Internet. Internet és una gran eina, en això hi estem tots d’acord, però s’ha de saber utilitzar. El nostre grup va acordar que cada membre realitzés les cerques com li fos més còmode: a través del cercador Google,  del Google Acadèmic o d’Ask, per citar algunes de les fonts que ens facilitava el mòdul Procés de cerca i localització d’informació per internet que ens va facilitar el nostre consultor, el Jordi. El més important, i en això vàrem estar tots d’acord, era que la font d’informació fos una institució oficial o amb una credibilitat alta.

Un cop triat el tema del nostre projecte vàrem partir el grup en dos, el Xavi i la Cristina per un costat i el Josep i jo (Noe) per l’altra. Ens vàrem repartir els punts del nostre projecte per tal de centrar la cerca d’informació i que no ens trobéssim que tots havíem localitzat informació del mateix punt. Un cop fetes les cerques les guardàvem al nostre Zotero personal i després de fer les tries oportunes proposàvem al nostre grup El racó d’Arbesato que haviem obert a Zotero les vuit que ens semblaven més interessants.

És curiós com tenint accés a la mateixa informació a través d’Internet tots proposessim cerques diferents. I aquí està el quid de la qüestió, les paraules claus per fer les cerques s’han d’escollir amb cura. Continuem en contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Autoavaluació projecte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s